Milyen teljesítménydiagnosztika árakkal számoljunk?

A teljesítménydiagnosztika árakról néhány szóban

A teljesítménydiagnosztika árak sokakat érdekelhetnek, hogyha jobban bele szeretnének látni ebbe a világba, és sportolóként, vagy kezdő edzőterembe járóként tényleg a maximumot szeretnék kihozni magukból, mindezt biztonságosan. Milyen árakkal is kell számolnunk? Nem fogok hazudni, a teljesítménydiagnosztika árak igen széles skálán mozognak, úgyhogy nézzük is meg, hogy mit mikor érdemes igénybe venni, és persze azt is, hogy mennyibe fog ez kerülni az embernek. 

A teljesítménydiagnosztika árak: dietetika nélkül

Alapvetően a SYNLAB klinika árából tartom érdemesnek kiindulni minden esetben, mivel ez egy elég széleskörű vizsgálatokat kínáló cég ahhoz, hogy jobban is meg tudjunk ismerkedni magával a teljesítménydiagnosztikával, ráadásul nem kifejezetten drágák, és sokszor találhatunk igen kedvező kedvezményeket is, így náluk kevés jobb céget tud találni az ember manapság. A legjobb, hogy több helyen is van klinikájuk, így igen sokan az olvasók közül is könnyen el tudnak ide jutni, hogyha e mellett a cég mellett szeretnének végül maradni. Úgyhogy nézzük is meg a részleteket. 

teljesítménydiagnosztika-árak_pic3

Egy nagyon alap csomag, a Sport Basic például olyan embereknek megfelelő, akik azért nem mindennap járnak le az edzőterembe, és nem szeretnének talán már holnap lefutni egy maratont, de azért még jó formában vannak, vagy akár most szeretnék elkezdeni igazán az életmódváltást, és belevetni magukat a sportok világába. A kezdéshez persze mindig kell egy kis lökés, úgyhogy talán a teljesítménydiagnosztika lesz az, ami eddig hiányzott, ráadásul remek alapot is szolgáltat arra egy ilyen vizsgálat, hogy hogyan is kezdjünk bele a dologba. Rekreációs sportolóknak is ideális lehet, hogyha szeretnének biztosra menni az egészségi állapotuk tekintetében. Akármennyire is élvezzük a teniszt, esetleg a futást a mindennapjaink során, azért nem árt róla megbizonyosodni legalább egyszer, hogy minden rendben van az ember szervezetében. És hát, az ember hobbiból is lefuthat egy félmaratont, arra viszont készülni kell, és nem csak a futópályán, hanem néha laborvizsgálatok segítségével is. 

Mennyibe is kerül egy ilyen csomag nekünk, milyen teljesítménydiagnosztika árak átlagosak? A Sport Basic csomag teljes ára 16 290Ft, azonban jelenleg kedvezményesen rendelhetjük meg, összesen 14 600Ft-ért, vagy kuponkóddal 11 400 Ft-ért. Láthatjuk, hogy ez nem egy nagy összeg egy alkalomért, a teljes ár is teljesen korrekt, azonban számos hasznos vizsgálat belefér ebbe az árba, amiket mindenképpen jó döntés igénybe venni. 

Profin, de még mindig dietetika nélkül… Így alakulnak a teljesítménydiagnosztika árak

Nézzük meg ezzel szemben a legdrágább csomagot, hogy lássuk a különböző ajánlatok diverzitását, ez pedig a Sport Extended Férfi csomag, ami viszont már érthetően kerül is a többszörösébe a Basic csomag árának, hiszen itt kifejezetten sportolóknak és szenior atlétáknak megfelelő vizsgálatokat készítenek el. A csomagba a férfi hormonokkal, egészségi állapottal összefüggő vizsgálatok is tartoznak. Benne van az összes „kisebb” csomag tartalma is, úgyhogy azokra külön semmiképpen nem kell előfizetnie az embernek, de azon felül is tartalmaz eredményeket. Ilyen például a cink-szelén-réz-jód nyomelemek vizsgálata, májfunkciókról ad alaposabb képet, és persze kitér a pajzsmirigy működésére is. Mindezekről egyébként bővebben és pontosan tudunk tájékozódni már a honlapon is, a klinika nem árul zsákbamacskát. 

teljesítménydiagnosztika-árak_pic2

Hogyan is alakulnak tehát ezek a teljesítménydiagnosztika árak? A számok itt már magukért beszélnek, miért nevezzük ezt a hatalmas csomagot a férfi profi sportolók számára ideálisnak, ugyanis teljes ára nem kevesebb lenne, mint 115 ezer forint, azonban persze itt is remek akciókat lehet elcsípni. Jelen pillanatban tehát nem kerül ilyen sokba, helyette csak 67 ezer forintot kell kiadnunk rá, vagy kuponnal még ennél is kicsit kevesebbet. Megéri-e ez? Profiknak, akiknek az életük a sportolás és a sportolástól függ az élet, mindenképpen. Focistáknak, futóknak egy egyszerű edzőcipője is többe kerül, és a vizsgálatok legalább akkora hasznot jelentenek, mint egy megfelelő edzőcipő. 

A teljesítménydiagnosztika árak dietetikai tanácsadással

Hogyha nem csak eredményeket szeretne az ember labordiagnosztika segítségével, hanem egy táplálkozástudományi tanácsadást is, amely segíthet a célok elérésében éppen úgy, mint a normáltól eltérő eredmények normalizálásában, akkor persze a dietetikai tanácsadás lesz a legjobb lehetőségünk. Ezt a SYNLAB oldalán magával a csomagokkal együtt igénybe lehet venni, gyakorlatilag minden csomaghoz tartozik egy másik, ahol a tanácsadás is elérhető. A teljesítménydiagnosztika árak is ennek megfelelően fognak alakulnak, itt egy személyes és online konzultációs lehetőségeket is adó csomagegyüttesről van szó, ennek fényében érdemes az árakat szemlélni. Ezekről azonban érdemesnek tartom, hogyha az ember eleve az oldalról tájékozódik, eltérő árak lehetnek ugyanis hétről hétre is akár. 

Ennyi lett volna röviden a néhány szó a teljesítménydiagnosztika árakról, remélem, kielégítő választ tudtam adni a felmerülő kérdésekre.

Kategória: Blog | A közvetlen link.